Hava Meydan Komutanlığı 75.Yıl Ortaokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak

Misyon: • Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız. • Bilgi toplumunun ihtiyaç duyduğu bireyleri yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuz genel olarak yapılan SBS sınavlarında Erzurum genelinde devlet okullarında birinci olmaktadır.Anadolu lisesini,anadolu öğretmen lisesini ve fen lisesini her yıl öğrencilerimiz kazanmaktadır.Ayrıca okulumuz,2001-2002 Eğitim ve Öğretim yılında basketbol takımı olarak il birinciliği ve bölge ikinciliği kazanmıştır.2005 yılında eğitim bölgesi olarak Valilik Makamınca en başarılı okul seçilmiştir.

Saatler: Ders başlama: 09:00 Ders bitiş : 15:20
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi- Futbol- Satranç- Karate
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04423271905

Belgegeçer - (442) 327 1905

WEB - https://havameydan.meb.k12.tr

Adres - ÇİFTLİK MAH. ERZURUM HAVA MEYDAN LOJMANLARI SK. ASKERI HAVA MEYDAN LOJMANLARI BLOK NO 5I İÇ KAPI NO 1 YAKUTİYE / ERZURUM

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Yerleşim yerimizde sadece askeri personel için lojman bulunmaktadır.Yerleşim yeri askeri alan içerisindedir.(Hava Meydan Komutanlığı) Ayrıca Erzurum Hava Limanına çok yakındır.

Ulaşım Aziziye ilçesinde ikamet eden öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz,öğrenci servisleriyle ulaşımı sağlamaktadır.İl´de ikamet eden öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz,öğrenci servisleriyle ulaşımı sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklığı:4 km İl Merkezine Uzaklığı:10 km